a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Follow us

Fizetési- és szállítási feltételek

  /  Fizetési- és szállítási feltételek

Fizetési- és szállítási feltételek

FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Ingyenes házhoz szállítás GLS futárszolgálattal, 20.000,- Ft fölötti vásárlás esetén
  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal, előre fizetés esetén (banki utalás vagy PayPal) 990.- Ft
  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetés esetén (készpénz) 1.490,- Ft

FIZETÉS

Megrendelés lépései

Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Pénztár” gombra az oldal tetején található felső menüsor közepén. A „Kosár” menüpontban, a „Kosár tartalma” dobozban, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét. A szállítási adatok megadása után válasszon átvételi módot. Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania. Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetősége változtatni minden adatán a “Új címet szeretnék megadni” rádiógomb kijelölésével. További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára. Ezután összesítjük – az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, az elfogadásra került kedvezményeket valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó – megrendelés részleteit. A „Rendelés véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését. Megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Eddigi mendeléseim” menüpontban. Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Fizetés a helyszínen

Ez a fizetési lehetőség kizárólag GSL futárral házhoz szállított áruk esetén vehető igénybe. Ilyenkor megrendelését az átvételkor kizárólag készpénzzel fizetheti. A futárszolgálat bankkártyát és ajándékkártyát nem tud elfogadni.

Fizetés előre utalással

Előreutalással GLS futárral történő házhozszállítás esetén is fizethet. Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előre utalást választasz, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) a Szolgáltató alábbi bankszámlájára utalja: Közösség a Közösségért Szociális Szövetkezet Bank: ERSTE Bank Számlaszám: 11600006-00000000-62889418

Kérjük az utalás megjegyzés rovatába írja be a rendelés azonosító számát, amit a visszaigazoló levelünk tartalmaz. Az utalás beérkezésekor az ön által megadott e-mail címre az átutalt összegről előlegszámlát küldünk ezzel nyugtázva az átutalás tényét. A termékkel együttcsomagolva kapja meg a tranzakciót összesítő végszámlát.

PayPal™ fizetés

PayPal fizetéssel GLS futárral történő házhozszállítás esetén is fizethet. Mi az a PayPal™? A PayPal™ a legbiztonságosabb internetes fizetési mód! A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.

Hogyan történik egy fizetés?

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van: Ha már rendelkezik PayPal™ fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt. Ha még nem rendelkezik PayPal™ fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra. PayPal™ fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal™ csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

SZÁLLÍTÁS

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

Belföldi házhoz szállítás

A megrendelt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (Ügyfélszolgálat:+36 1 802 0265) kézbesíti. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt termékek értékétől függően: A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra. Belföldi házhoz szállítás esetén választhat készpénzben történő utánvétes, előre utalásos és PayPal™ fizetés között. Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Külföldi kiszállítási igény esetén érdeklődjön e-mailben a info@melkastudio.com címen!

Letöltés PDF-ben: MELKA_Studio_Fizetési_es_szallitasi_feltetelek

0